وی در این خصوص گفت: اعتقاد دارم که گفتوگو با چین در بسیاری از سطوح برای ما مهم است.
کارشناسان چینی همچنین از دولت ژاپن و به طور مشخص سیاستمداران و سیاستسازان آن خواستهاند تا به صدای مردم خود برای توسعه روابط با چین گوش فرا داده و به چهار سند سیاسی امضا شده بین دو کشور پایبند باشند.
به نوشته این پایگاه اینترنتی، دولت ژاپن علاوه بر مشارکت در گروه ضد چینی کواد به رهبری آمریکا که هدف از آن احیای نظامیگری است و نگرانیهایی را هم در بین قربانیان تهاجم ژاپن در طول جنگ جهانی دوم برانگیخته، در مساله تایوان نیز آشکارا دخالت کرده است.
دا ژین گانگ مدیر موسسه مطالعات شمال آسیا در آکادمی علوم اجتماعی استان هلینگ ژیانگ چین در این خصوص گفت: با وجودی که توکیو از نظر ژئوپلیتیکی نسبت به واشنگتن تمایل دارد اما همزمان به خوبی از اهمیت روابط با چین آگاه است.
بر این اساس فدراسیون تجاری ژاپن که مهمترین لابی تجاری این کشور و مشوق روابط دوستانه بین ژاپن و چین است، قصد دارد این نشست تجاری را در روز ۲۹ ماه سپتامبر برگزار کند.
در روزهای گذشته، دولت ژاپن در کنار سایر اعضای گروه هفت، با نادیده گرفتن سفر تحریک آمیز نانسی پلوسی رییس مجلس نمایندگان آمریکا به تایپه، اقدام متقابل چین در برگزاری رزمایش در کنار تایوان را «تهدید کننده» توصیف کرد.