سیم جوش ها را می توان به دو دسته فلزی و غیرفلزی و یا سیم جوش های توپر و سیم جوش های توپودری تقسیم بندی کرد. انواع سیم جوش توپر به سیم جوش های solid wires شناخته می شوند و به سیم جوش توپودری cored wires می گویند. در حالی که از الکترودهای غیر قابل مصرف استفاده می کنید باید از گازهای محافظ را در ان به کار ببرید. گازهای محافظ یک نوع گاز بی اثر است و دلیل استفاده از آنها محافظت از محل جوشکاری در برابر اکسیژن و جو اطراف آن است. الکترودهای غیر قابل مصرف معمولا به صورت کاتد و قطعه های کار به صورت آند ساخته می شوند.
سوالات متداول در مورد تفاوت الکترودها
الکترود جوشکاری چیست؟ کاربرد و انواع الکترودهای جوشکاری نام گذاری الکترودهای جوشکاری | foulka
سیم جوش سیم فلزی است که برای اتصال قطعات فلزی مختلف و پر کردن جای خالی محل اتصال مورد استفاده قرار می گیرد. فلزات پرکننده و موارد خاص دیگری نیز وجود دارد که معمولا در جوشکاری به کار می روند. اینها شامل الکترودهای غیر قابل مصرف (تنگستن و کربن) و سایر مواد از جمله نوارهای پشتیبان، دستگاه های پشتیبان، مواد افزودنی شار، لحیم ها و آلیاژهای لحیم کاری می شوند. نوع دیگری از مواد مصرفی در ساخت جوش، حلقه های مصرفی است که برای جوشکاری ریشه ای لوله استفاده می شود. همچنین فرول هایی که برای جوشکاری گل میخ و لوله های راهنما استفاده می شود در روش جوشکاری الکترو اسلاک راهنمای مصرفی وجود دارد.
قیمت الکترود 3 میکا
شاخصههای «چین هراسی»
برای جوشکاری ورق ها نازک بهتر از از نازکترین الکترود استفاده شود تا به سطح و قطعه مورد آسیب وارد نشود. برای شناسایی و نامگذاری الکترودهای جوشکاری در سراسر دنیا، از استاندارد A.W.S که مخفف نام «انجمن جوشکاری آمریکا» است استفاده میشود. طبق این استاندارد، حرف E مخفف واژه الکترود بوده و ۲ یا ۳ رقم اولی که بعد از این حرف درج میگردد، معیاری برای سنجش مقاومت کششی جوش در نظر گرفته میشود. پوشش ضخیم که در این نوع از الکترود جوشکاری وجود دارد باعث می شود تا در حین فرایند جوشکاری حجم سرباره یا گل جوش بیشتری به وجود بیاید.
نیاز به لوله و اتصالات جوشی و ملزومات لوله کشی گاز دارید؟ به بخش لیست قیمت اتصالات مراجعه فرمایید. در ابتدا به بیان این موضوع می پردازیم که الکترود جوشکاری چیست؟ اصولاً الکترود جوشکاری ابزاری است که ماده اصلی و واسطه جوشکاری دو قطعه یا دو ماده به همدیگر است. در بازار این محصول را با نام های میل مکاربیت یا باری نیز می شناسند.
آشنایی با الکترود جوشکاری و انواع آن
امروزه الکترودهای تولید شده از نوع روکش دار هستند و الکترودهای بدون روکش متعلق به foulka گذشته است. در الکترودهای بدون روکش هیچگونه روکشی استفاده نمیشد لذا ظاهر جوش با این نوع الکترودها زیبا و مناسب نبوده و در برابر ضربه شکننده و ضعیف بودند. به مرور زمان، الکترودهای بدون روکش جای خود را به الکترودهای روکش دار دادند.
- مقاومت کششی ، قابلیت نرمی و مقاومت خستگی از خصوصیات مهمی هستند که به انتخاب الکترود کمک می کند.
- چنانچه دومین عدد از سمت راست کد الکترود عدد 1 باشد، به این معنی است که از آن الکترود می توان در تمامی موقعیت های جوشکاری استفاده کرد.
- به دلیل این مشکلات در سال ۱۹۰۴ برای اولین بار در سوئد از پوششی از جنس آهک به همراه برخی افزودنی های دیگر در اطراف فلز لخت الکترود استفاده شد که مشکلات مورد اشاره را تا حد زیادی کاهش داد.